I skrivande stund skiner solen över snöklädda alptoppar och förberedelserna inför vintern är i full gång. Vi som skriver bloggen i år heter Niklas och Hanna. Vi har båda arbetat här i Bad Gastein under vinter- och sommarhalvåret. Det vi också har gemensamt är att vi arbetat i Tirol och Ötztal, närmare bestämt Obergurgl respektive Sölden. Under vintern kommer vi att bjuda er på härliga bilder, historier, tips&trix samt mycket mer.

Vi ser framemot en vinter med massor utav snö, sol och skidåkning. Under vintern i Bad Gastein kommer man också att kunna ta del av bland annat:

Redbull Playstreet
Redbull Playstreet
Atomic Skiweek
Atomic Skiweek
Urban Ice
Urban Ice
Picknick i backen
Picknick i backen

Låt den bästa säsongen någonsin börja!
/Niklas & Hanna

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *