Bäste läsare,

I skrivandes stund har mina två kollegor som tillsammans med mig kom till Saalbach i måndags ilat iväg på en sista tur till hotellen. Imorgon är det dags för Saalbachs, för säsongens, första ankomst och det är mycket som ska förberedas för att ni som kommer ner ska få det så trevligt som möjligt. Veckan har för oss i huvudsak inneburit att besöka alla hotell, restauranger och andra samarbetspartners som skiduthyrare och liftkortsbolag.

Det har också blivit mycket tid på vårt kontor/Servicecenter. Vi har detta år fått ett nytt Servicecenter i Saalbach. Perfekt beläget mitt i byn, bara ett stenkast från torget och precis bredvid skidskolan. När jag nu tittar ut ur fönstret ser jag, förutom kämpande hjälmfotingar (barn som ”åker” skidor), snö som bokstavligt talat vräker ner. Ni som avvaktat med att boka för att invänta en aktuell snörapport – släng er genast på datorerna och boka redan idag!

Välkommen i vinter!

Atle Alkelin

Blandade bilder från veckan i Saalbach

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *