Till att börja med får vi önska er alla ett gott nytt år och en god fortsättning. Jag och mina kollegor är mycket glada att säsongen äntligen har satt igång på riktigt och vi känner oss nöjda med den första veckan. Veckan har fyllts av solsken, trevliga arrangemang och gemensam skidåkning.

Gemensam skidåkning är någonting vi arrangerar fyra av veckans sex skiddagar. Det är helt kostnadsfritt och det enda vi kräver är att man ska plocka med sig det glada humöret. Vi delar in oss i olika grupper beroende på hur snabbt man vill åka. Under veckan så utforskar vi de olika systemen som Cervinia och Zermatt har att erbjuda. I måndags, när det också var nyårsafton, så tog vi oss över till Zermatt med ett gäng mycket glada gäster, vilket inte var så konstigt eftersom både vädret och skidåkningen var fantastisk. Tack alla ni som medverkade för en sista kanondag på 2012!

Min och Sofias grupp i Zermatt på nyårsafton.
”Tobleroneberget” från dess rätta sida.
Med Matterhorn i bakgrunden.

Slutligen vill vi tacka alla gäster som har varit här och gjort öppningsveckan i Cervinia till den bästa någonsin. Nu blickar vi framåt mot nya gäster och fler fantastiska upplevelser.

Hälsningar

Simon

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *