Dagarna har bara flugit förbi och snart är det lördag igen. Då vi denna vecka har fått väldigt mycket snö uppe på bergstopparna är nu skidbackarna i perfekt form. Äntligen har kylan kommit och Sportgastein har idag bjudit på fantastisk snö och välpreparerade pister!
Kylan verkar hålla i sig även till nästa vecka, vilket gör att backarna och snön fortsatt är fantastiskt bra!

Nästa vecka är perfekt för dig som slaviskt följer den alpina världscupen. Damernas nattslalom avgörs nämligen i Flachau, ca 1 timme med buss från Bad Gastein. Här kommer vi bland annat att få se Therese Borssén och Maria Pietilä Holmner tävla om världscupspoäng i Hermann Maier’s backe. Följ med oss och heja fram de svenska stjärnorna!

Föredrar du att åka skidor på längden arrangerar vi vår längdvecka tillsammans med flerfaldige Vasaloppsvinnaren Håkan Westin. Med 42 dagar kvar till Vasaloppet kan du få tips på träningsupplägg, teknik, valla och mycket mer. Med under veckan finns också Friskis&Svettis som håller i föreläsningar samt träningspass som yoga och core.
Har du inte redan bokat går det bra att göra det på telefon 0771-20 20 20 eller på plats i Bad Gastein.
http://alpresor.se/vinterresor/osterrike/bad-gastein/temaveckor/langdvecka-i-bad-gastein/ 

Martin och Björn kör sin andra vecka med Forever Skiers och under lördagen fortsätter tävlingarna i FIS Snowboard Weltcup vid Stubnerkogelbahn med final kl. 13.00-15.00.

Vi har alltså en händelserik vecka framför oss i Bad Gastein!
/Niklas & Hanna

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *