Flachau, Forever Skiers, längdvecka, Snowboard Weltcup, snö, fantastisk skidåkning, ännu en vecka är strax över. Men vi deppar inte ihop för det. Nu tar vi nya tag och satsar på att vecka 4 blir den bästa veckan någonsin!

Speciellt för nästa vecka är att vi får besök utav vår första gästartist för vintern 2013. Linda Bengtzing som kommer att underhålla i Ritzbaren och på Silver Bullet Bar.

Linda Bengtzing underhåller tillsammans med Explosion Family på Silver Bullet Bar den 23 januari

För alla er ”pisträvar” som föredrar manchester snö vill vi denna vecka slå ett extra slag för  vårt torsdagsarrangemang Carving Clinic. Tillsammans med en erfaren skidinstruktör från Freeride Gastein får ni lära er allt om den perfekta carvingsvängen.

Slutligen bjuder vi på två bilder från dagens åkning i Sportgastein, enjoy!

Vi syns imorgon!
/Niklas & Hanna

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *