Nu är det ett tag sedan vi från Cervinia lämnade en uppdatering. De två senaste veckorna har bjudit på alla typer av väder och många trevliga stunder. Det känns verkligen att vi är igång på riktigt och att vi snart går in i högsäsong. Förra veckan anlände de första finska gästerna till Cervinia och med dem kom också vår sista pusselbit till STS Alpresors gäng i Cervinia. Vår nya finska guide Tommi har verkligen bidragit med mycket positiv energi. Så nu är alla som ska vara här för säsongen 12/13 på plats, jag själv, Oskar, Sofia och Tommi.

Med de finska gästerna kom också kylan och vintern. Förra veckan hade vi det riktigt kallt vilket gjorde att skidåkningen har varit helt fantastisk. Den här veckan har det varit något mildare men fortfarande så pass kallt att pisterna håller hög kvallitet hela dagarna. Imorgon vankas det picknick och självklart har vi beställt sol och fint väder.

Avslutningsvis kommer det lite bilder från de två senaste veckorna.

Underbar utsikt från Klein Matterhorn, 3883 m.ö.h.

Gemensam skidåkning i strålande sol.
Cervinia by night.
Solen tittar fram över Cime Bianche.

Vi ses i backen!

Simon

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *