En viktig del av vårt arbete som reseledare är något som ni som kommer ner och besöker oss sällan, eller till och med aldrig, får ta del utav: vårt transfermöte.

Här i Saalbach hålls mötet med fördel kl. 18, innan det är dags att gå ut på hotellen för sista gång för veckan. Det som tas upp på mötet är saker som skett under veckan men framför allt så går man igenom morgondagen, listor, transferscheman och liftkort.

Det är dock inte de enda möten som hålls här nere på ort. I kommande inlägg kan det kanske också komma att handla om vårt allt ifrån guidesamtal till vårt kvalitetsmöte. De godbitarna sparar vi till en annan gång.

Största delen av våra dagar spenderas dock på ett helt annat kontor…

Världens kanske bästa arbetsplats

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *