Vecka 7 rullar in med stormsteg, kanske min favorit vecka för då kommer det extra mycket goa och glada göteborgare!

En av alla göteborgare är Stefan Karlsson från Restaurang Fond som gästar Hotel Salzburger Hof under veckan.

Imorgon startar Fasching här i Centraleuropa. Fasching är en festival som man firar veckorna före påskfastan och de större städerna har stora karnevaler, ex. Köln. Här i Gasteinerdalen firar man också, dock i lite mindre skala. Imorgon är det Fasching-fest i Angertal för alla barn och det delas ut priser för bästa kostym.

Bli inte förvånade om ni stöter på en häxa i skidbacken, detta är helt normalt!

Veckoprogrammet och väderprognosen för vecka 7 ser ut såhär…

Borta i Schladming fortsätter VM och imorgon lördag är det herrarnas störtlopp. På torsdag kör damerna storslalom och håller tummarna för våra nordiska stjärnor. Jessica Lindell-Vikarby, Frida Hansdotter och finska Tanja Poutiainen är alla medaljkandidater!

Studera damerna noga på torsdag för på fredag är det er tur att tävla. Vi följer i Toni Sailers fotspår och beger oss till Graukogel, Bad Gastein första skidberg. Klockan 10.30 startar skidtävlingen och det är helt kostnadsfritt.

Som inte detta vore nog så kommer vår andra gästartist för säsongen. Måns Zelmerlöw underhåller på Hotel Salzburger Hof och Silver Bullet Bar!

Förra året såg det ut så här på Silver Bullet Bar!

Nu är vi redo för vecka 7, är du?!
/Niklas & Hanna

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *