… är fantastiska om man känner till vad de i vissa fall föranleder.

Som platschef har man förutom sedvanliga uppgifter som gemensam skidåkning, transfer, hotellträffar och arrangemang/utflykter en hel del administrativa sysslor. Det handlar främst om listhantering, uppföljning av olika slag, ekonomi och en massa annat. Administrativt pyssel görs med fördel på kontoret, varpå tid på kontoret avsätts för detta.

Vi har i Saalbach de senaste dagarna fått ca 80 cm nysnö vilket betyder fantastisk skidåkning. När förhållandena är som nu (perfekta!) vill man inte gärna sitta på kontoret istället för att stå på skidor. Lösningen heter sena kvällar på kontoret och belöningen för gårdagskvällen utdelades idag i form utav en halvdags offpisttur – Fantastiskt!

Schattberg – Westgipfel
Halvägs ner till Saalbach – Jausern

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *