Hej hopp alla glada barn!
Här i Bad Gastein jobbar jag, Johanna, tillsammans med min kollega, Johanna och det är vi som håller i barnklubbarna. Om ni vill slippa mamma och pappa under skidsemestern får ni gärna hänga med oss istället!

Krampus-Johanna & Kids Club-Johanna

I Kids Club är du välkommen när du fyllt 3 år. På dagarna pysslar vi i lekrummet eller leker ute i snön och när klockan närmar sig fyra har vi vår egen afterski och en dag under veckan har vi också indianafterski. Då målar vi krigsmålningar i ansiktet och sätter fjädrar i håret innan vi beger oss ner till Silver Bullet Bar och jagar Cowboys!

När du fyllt 10 år kan du hänga med Club Krampus som spenderar dagarna uppe på berget. Här kan du tillsammans med jämnåriga kamrater åka skidor hela dagen och när liften stänger går vi ned till Silver Bullet Bar där vi spelar kort och en dag har vi Singstar-afterski.

Här kan ni se ett schema på våra aktiviteter under veckan.

Vår vecka i Bad Gastein avslutas med en skattjakt och stor piratfest!

Black Bessie Backstabber & Captain Fanny La Bouche

 /Johanna & Johanna

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *