Känns lite vemodigt att tänka på att vi har tagit oss halvvägs igenom säsongen 12/13 och att vi imorgon går in i vecka 8. Nu är vi mitt uppe i sportlovsveckorna och denna vecka har vi haft Göteborg på besök. Vecka 7 i Cervinia har bjudit på många härliga dagar med mycket skidåkning och och trevliga gäster. Förutom alla trevliga gäster så har vi också fått bekantat oss med en annan trevlig tjej, nämligen vår nya guide Jessica som gjorde sin första vecka hos oss i Cervinia. Jessica kommer stanna säsongen ut vilket innebär att vi nu är fem stycken ”guljackor” som är här för att göra er vecka i alperna så önskvärd som möjligt. Med de väderförutsättningarna som vi har haft denna vecka och även väntar oss nästa vecka så blir blir faktiskt vårt arbete lite enklare, och fantastiskt mycket roligare.

Fin dag i backen på Zermattsidan.
Ölen på kylning inför veckans picknick.
Matterhorn fårn Zermatt, Schweiz.

Nu tackar vi alla göteborgare för en kanonvecka och välkomnar Finland och Skåne. Om man tittar på vädrerprognosen så är förhoppningarna om ännu en fina vecka väldigt bra.

Väderprognos för vecka 8.
Oskar kollar snödjupet inför nästa vecka…

Snöiga hälsningar

Team Cervinia

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *