Som utlovat kommer uppföljningen till ett tidigare spännande inlägg.

”Kvallmöte” eller kvalitetsmötet som man också kan kalla det (namnet kommer från vårt smeknamn för kvalitetskontroller – ”kvallar”) och är precis som transfermötet förbehållet oss reseledare på ort. Det hålls med fördel på söndagskvällen när alla kvalitetskontroller har stansats in i systemet.

Vi går tillsammans igenom resultatet och försöker utläsa eventuella trender för att till nästa vecka se om det finns saker som kan bli än bättre. Under mötet går man också igenom hur olika arrangemang fungerat och om det är något som bör tänkas över.

I söndags hade vi i Saalbach en fantastisk dag fr. morgon till kväll och kvalitetsmötet bjöd på denna samtida utsikt fr. Kohlmais.

Solnegång över Saalbach, Glemmertal (foto: Tourismusverband Saalbach)

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *