Vecka 8 och de finska och skånska sportloven börjar leda mot sitt slut och det är dags att börja se fram emot att få stockholmarna på besök. Den gångna veckan har bjudit på ett fantastiskt väder, vilket har gjort att skidåkningen har varit kanonbra och vi har fått se många solbrända kinder. Förutom skidåkning och afterski så annordnar vi på STS Alpresor en hel del olika arrangemang. Ett arrangemang som ni kan hitta på de flesta orter i vårt program är picknick i backen. Här i Cervinia har vi picknick på onsdagar och den äger rum på Plan Maison, mitt i Cervinias skidsystem. Vi guider tar oss up tidigt med liften då vi har mycket att förbereda. Det ska grävas, byggas sittplatser och bar samt ordnas med mat. Maten vi bjuder på har självklart ett inslag av Italien och mycket kommer just från Aostadalen. Klockan 13:00 anländer gästerna och denna vecka hade vi som sagt verkligen vädret på vår sida.

Drycken på kylning.
Nu kan gästerna komma…

Picknick i strålande sol.
Vår inhyrda grillmaster.

Nästa vecka hoppas vi såklart på samma trevliga väder och stor uppslutning på picknicken. Enligt nulägets väderprognos så ska det snöa lite i början på veckan för att sedan spricka upp och bli sol på onsdag, perfekt till vår picknick!

Välkommna!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *