Våren har nu börjat komma till Bad Gastein, men det betyder inte att det inte snöar. Uppe på berget har vi idag fått påfyllning utav ett par centimeter snö och under kommande vecka  ska det enligt prognosen komma ett par till.
Helt perfekt med tanke på att vi denna vecka har Salomon Freeride Week. Under veckan kommer man bland annat att kunna prova nya skidor från Salomon, helt utan kostnad! Sist men inte minst åker vi skidor två dagar tillsammans med bergsguider från Freeride Gastein https://www.facebook.com/freeride1?fref=ts . För mer information, prata med närmsta reseledare!
Under veckan fortsätter Afterskindians att bjuda på en hejdundrande show på Silver Bullet Bar. Skön sjungande Sonja Aldén kommer också och gästar dem på afterskin på onsdag.

/Niklas & Hanna

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *