http://www.youtube.com/watch?v=Qcz0a1H1VS4&feature=youtu.be
Tänk dig att börja semestern i Bad Gastein liggandes i en solstol med en piña colada i handen, känna hur solens strålar värmer i ansiktet och höra suset från vinden i palmerna…
Endast denna vecka är det möjligt. 50 stycken palmer håller just nu på att placeras ut vid dalstationen i Sportgastein. Under lördag och söndag kan du njuta av de vackra vyerna från en solstol.
Efter en härlig start på semestern är det så dags att bege sig ut i skidbacken. Nästa vecka har vi besök utav Atomic som lånar ut skidor helt gratis! Passa på att testa nästa års skidor och få lite tips på utrustning av proffsen. Från måndag till fredag kl. 08.15-09.00 utanför Salzburger Hof.
På måndag anordnar vi tillsammans med Atomic ”Ladies Day” då alla damer får chansen att åka skidor med några utav Österrikes charmigaste skidlärare och Niklas. Dagen avslutas med champagne-afterski. Boka din plats till denna fantastiska dag på STS Alpresors servicecenter.

Nästa vecka är det också tema musik. Snow Jazz Gastein startar imorgon vilket betyder att det kommer att bjudas på musik såväl uppe på berget som nere i byn under hela veckan. På Silver Bullet Bar har vi ett nytt afterskiband ”Hypemachine” som börjar veckan med ett stort St. Patrick’s day firande på söndag!

Resten av veckan ser ut som följande…
/Niklas & Hanna

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *