Då har de sista gästerna åkt hem och idag har alla guider lämnat mig själv i här i Saalbach. Dennis åkte redan under gårdagen tillbaka till Jönköping (eller strax utanför till någon liten by som jag aldrig tycks kunna komma ihåg namnet på). Så åkte också Sophie, Veronika och Henna under förmiddagen för att fortsätta säsongen i St Anton och så småningom i Chamonix.

För mig själv kommer det att bära av till Bad Gastein, antingen idag, imorgon eller på tisdag beroende på hur snabbt jag arbetar, innan jag åker hem till Sverige på lördag.

Vi som utgjort team Saalbach denna vinter skulle vilja tacka för en fantastisk säsong! Detta tack går framförallt ut till er som valt att besöka oss under vintern men också till kollegor på andra orter här nere i alperna och hemma på huvudkontoret i Göteborg.

Ha en fantastisk sommar så ses vi säkert till nästa vinter!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *