Så har nästan en hel säsong bara sprungit förbi. Det känns inte alls som längesen när vi kom hit i början på december och hade hela vintern framför oss, och nu åker vi till Genève imorgon för att hämta de sista gästerna för säsongen 12/13. Imorgon går vi in i vecka 14 vilket alltså är den sista veckan för oss här nere i Cervinia.

Även om det varit en fantastisk säsong på alla sätt så får vi inte glömma bort att njuta ordentligt av påskveckan som vi har framför oss. För att vara slutet på mars så har det kommit väldigt mycket snö de senaste dagarna vilket gör att förutsättningarna för den sista veckan ser mycket lovande ut. Vi ser verkligen fram emot ett trevligt avslut på en härlig vinter tillammans med er gäster! Personligen kommer jag sakna den här fantastiska byn…

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *