Förra veckan lämnade jag huvudkontoret och Göteborg för att andas lite alpluft några dagar. Vädret var omväxlande och bjöd på det mesta, och aktiviteterna fick anpassas därefter. Snötäcket låg fortfarande tjockt på bergstopparna och utrustade med snöskor tog vi oss på toppen av Schlossalm för en vandringstur. Det var första gången jag testade snöskor och kan varmt rekommendera det. Mycket lättare att ta sig fram än vad man tror, och framför allt bra mycket roligare!

Platschef Johan och vandringschef Viktor såg till att motionen inte stannade vid vandring utan såg till att jag även kom ut på några löpturer. Bergen och omgivningarna i Bad Gastein erbjuder fantastiska möjligheter för terränglöpning, alltifrån slingrande stigar till branta stigningar på bergshällar. Är du intresserad av löpning kan jag tipsa om vår löparvecka i augusti. Passar alla löpare oavsett vilken nivå man befinner sig på.

Mitt besök i Bad Gastein varade bara 3 dagar denna gång, men gav som vanligt mersmak. Längtar redan till nästa gång. Stort tack till Johan, Viktor och alla andra härliga guider för att ni tog så väl hand om mig. Vi ses snart igen!
/Miranda Ericsson

Solsken i Bad Gastein
Underbar morgonpromenad innan frukost
Snöskovandring
Ut på tur aldrig sur – i Bad Gastein gäller det att vara redo för väderomslag
Bergslöpning
Det finns massor av härliga löpturer i Gasteinerdalen
Miranda
Tack Bad Gastein för denna gång. Vi ses snart igen!

 

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *