Nytt för STS Alpresors utbud i år är underbara Val Thorens i franska alperna.

Val Thorens erbjudande STS Alpresor

Val Thorens är en alpby som är byggd på mitten av 80-talet och som kanske inte är den mest pittoreska skidort i alperna men som man märker är byggd anpassad för skidåkare. Överallt i byn är det ski-in/ski-out, liftarna är snabba och moderna och det finns över 269 nedfarter, totalt över 600 km pist.

Val Thorens skiing manchester STS Alpresor

Byn ligger fantastiskt bra på 2350 möh (högst belägna skidort i Europa) mitt i backen och här är såklart väldigt snösäkert. Omgiven av åtta alptoppar och sex gnistrande glaciärer erbjuder Val Thorens fantastisk skidåkning för nybörjare såväl som expert.
Läs mer om skidåkningen i Val Thorens här >>

Val Thorens skiing powder STS Alpresor

Val Thorens skiing STS Alpresor

Jag har själv bott där i några månader (bilden nedan är på mig från min vistelse 2003) och måste säga att skidåkningen är helt fantastisk. Långa breda pister, grym kvalité på snön och bra uteliv. Även restaurangerna med sitt franska kök har mycket att erbjuda med allt från ostfonduer till sniglar. Det finns såklart helt vanlig mat också!
Läs mer om nöjeslivet i Val Thorens här >>

Lina Barryd Val Thorens

Prova vår nyhet Val Thorens i vinter, du kommer inte att bli besviken.

Just nu har vi ett jättebra erbjudande till Val Thorens: Med boka-tidigt-rabatten på 500 kr (gäller när du bokar innan 31/10) så kostar det från 4995 kr/person med Ski Inclusive!! (Flyg, boende i lägenhet och liftkort). 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *