I år var vår temaresa Löparveckan i Bad Gastein en riktig succé. I samarbete med Salomon och craft så anordnade vi, STS Alpresor en löparvecka utan dess like. Kika gärna på bildspelet nedan för att få dig en inblick av vad den här fantastiska veckan har att erbjuda.

I resan ingår flyg, boende, frukostbuffé, trerätters middagar, träningspass och föreläsningar. Dessutom får du en goodiebag med produkter från Salomon, Craft mfl.

Härom veckan vi fick vi ett mail från en av våra deltagare och här är ett utdrag från det:

Var ute och sprang nyss och kände att jag vill ge dig och de andra ledarna på löparresan till Bad Gastein lite kredd för att jag fortfarande har kvar den härliga känslan när jag springer. Det var verkligen fantastiskt att få springa i det helt magiska landskapet tillsammans med alla härliga ledare och deltagare. Att vi dessutom hade en otrolig tur med vädret gjorde ju inte saken sämre. Det var verkligen en kick att göra den här typen av resa! Även min dotter Sara pratar om att inspirationen sitter i och har verkligen kommit igång jättebra med sin träning, precis det som var målet med resan.”

Veckan bjuder på varierad löpning: löpskolning, distanspass, backpass, tuffare pass, hemlängtanpass, styrkepass, yogapass och mycket mer.

Löparvecka Bad Gastein STS Alpresor 2013

Vila benen medan du lyssnar på föreläsningar om löpning, utrustning och träningsglädje och testa produkter från våra samarbetspartners! Vi lovar dig en härlig löparvecka på hög höjd med vacker natur!

Kanske är det du som följer med nästa år? Hoppas det… 🙂
Medan du väntar på Löparveckan så kanske du vill testa på en av våra många temaresor i vinter? Här hittar du dem >>

Följ oss på Facebook och Instagram för att inte missa fina erbjudande och trevliga blogginlägg.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *