STS Alpresor AB säljer egenproducerade resor under de fem varumärkena STS Alpresor, STS Alpereiser, STS AlperejserSTS Alppimatkat och Sportresor.

STS Alpresor grundades 1976 och är sedan många år Nordens största arrangör av resor till Alperna, med närmare 50 000 resenärer om året. Koncernen präglas av stabilitet, ansvar och erfarenhet. Företaget, inklusive hotellverksamheten, har under vintersäsongen ca 250 personer anställda.

Nu söker vi två nya medarbetare till huvudkontoret i Göteborg – Resesäljare och norsktalande resesäljare.

Vi erbjuder en rolig och krävande roll i ett bolag med ett mycket välkänt varumärke där du får möjligheten att arbeta med många duktiga medarbetare som delar en aktiv livsstil och ett intresse av skidåkning.  Läs mer här >>

Ischgl_toppen-STS Alpresor ledigt jobb

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *