Vi har anordnat sommarresor till Bad Gastein i över 20 år. De här resorna är mycket välorganiserade, har hög kvalité och är väldigt populära. För er som har varit där vet att det är makalöst vackert att vara i Alperna på sommaren.

Bad Gastein Nordic Walking STS Alpresor

I år utökar vi och kan stolt meddela att vi arrangerar resor även till Champoluc, Italien. Den här mysiga alporten är en riktig pärla med sina höga toppar och magnifika vyer.

Champoluc Hotell Breithorn STS Alpresor

Vi hyser in er på Champolucs äldsta chalethotellet, nämligen Hotel Breithorn med flerhundraårig historia. Det 4-stjärniga hotellet är sedan några år totalrenoverat och erbjuder en underbar atmosfär. Här finns bar, lounge, 2 restauranger, spa-avdelning och bekväma rum med inredning i genuin alpin stil.

Champoluc Hotel Breithorn Lounge STS Alpresor

I Champoluc är det underbart att vandra. Vi erbjuder 3 olika vandringspaket i Champoluc och 5 olika vandringspaket i Bad Gastein. I vandringspaketet ingår flygresa, hotell, halvpension, erfarna guider, lokala transporter och linbaneturer.

Champoluc sommar vandra STS Alpresor

Boka före 31 mars 2014 – så ingår helpension i priset! (värde 3 000 kr)
Då ingår alltså frukostbuffé, lunch på vandringarna och femrätters middagar i priset – så passa på att boka din vandringsresa redan idag. Läs mer och boka!

För dig som inte vill vandra har vi andra roliga aktiviteter under veckan. Vi ordnar utflykter till välkända Courmayeur, shoppingstaden Turin och vackra sjön Lago Maggior, allt i närheten av Champoluc. Vi erbjuder även hissnande helikopterturer över Matterhorn och Monte Rosas högsta toppar 4634 möh.

Välkommen att upptäcka Champoluc på sommaren med oss!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *