Musikhjälpens insamling bygger på publikens låtönskningar som också utgör all musik i programmet. Det finns även andra sätt att bidra än att önska låtar, t.ex auktioner. Det är här vi kommer in. Vi har nämligen skänkt en resa för två till Bad Gastein vecka 14 som du kan buda på här!

Och vi vill ju självklart att den ska budas upp så mycket som möjligt till förmån för Musikhjälpens kamp för tjejers rätt att överleva sin graviditet.

Så om du ändå ska åka skidor i vår varför inte lägga pengarna på en god sak? 🙂

Auktionen sker på Tradera till förmån för Musikhjälpen och hela beloppet går oavkortat till Radiohjälpens insamlingskonto PG 90 1950-6.

I resan som man kan buda på ingår:

-Flygresa t/r inkl 20 kg bagage (Sverige-Salzburg)
-Del i dubbelrum på nyrenoverade Ski Lodge Reineke
-Frukostbuffé och trerätters middag i 6 dagar
-6-dagars liftkort
-Carving clinic
-Möjlighet att låna Atomicskidor utan kostnad
-2 stora resväskor från Atomic (värde 2000 kr styck)

Bad-Gastein-STS-12-BS-0531-680px

Om du redan har bokat skidresa eller det inte är din grej så kan du bidra på andra sätt till Musikhjälpens insamling. Du kan bland annat önska låtar och antingen skänka pengar genom kort eller SMS, du kan buda på våra auktioner, du kan ringa in din gåva och så klart samla in pengar på stan. Här kan du läsa mer >>

musikhjälpen sts alpresor resa

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter upp en undangömd humanitär katastrof. Tre kända programledare (i år är det Emma Knyckare, Sarah Dawn Finer och Kodjo Akolor) bor i en glasbur för att sända radio och TV dygnet runt i 144 timmar. Under tiden får de besök av artister och kända personer som engagerar sig i kampen.

Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Din musik räddar liv.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *