Är du en av dem som gillar att fotografera och filma i backen men sällan orkar ta upp kameran? Eller kanske har du tänkt att köpa en GoPro? Då kan detta vara något för dig!

Black Liquid Image Video Goggle STS Alpresor

Apex HD+ är ett par goggles från Liquid Image med full HD-video och WiFi för att strömma live till smartphones och surfplattor. Med kameralinsen placerad strax ovanför ögonen så fångar Apex bilder av allt du ser. De kostar 399 dollar vilket är ca 2 800 kr och ett ganska överkomligt pris för en kamera i den genren.

Liquid Image Video Goggle STS Alpresor

Kameralinsen är justerbar upp till 30 grader för att få de bästa kameravinklarna. Du anpassar vinkeln efter din kroppsställning så det spelar ingen roll vare sig du kör snowboard, skidor eller snöskoter.

Liquid Image Video Goggle STS Alpresor

I appen Liquid Image app (finns både för iOS och Android) kan du visa dina bilder och videor, du kan till och med streama din åkning live! Appen fungerar även som en fjärrkontroll för att aktivera kameran och mycket mer.

Kit Liquid Image Video Goggle STS Alpresor

Andra funktioner på denna modell är: en strömlinjeformad ram med en sfärisk lins, fack för batterier och minne, mer aerodynamisk design, bättre viktfördelning, kompatibel med fler hjälmar.

White Liquid Image Video Goggle STS Alpresor

Här kan du se en video om dessa coola videogoggles:

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *