Den här veckan är SnöiGT i Bad Gastein i Österrike, en resa arrangerad av GT/Expressen och STS Alpresor.

Ett härligt gäng glada skidåkare är samlade för en vecka med bra skidåkning, god mat, afterski och härlig gemenskap. Vädret var strålande på vår första gemensamma skidåkning, veckan kunde inte ha börjat på ett bättre sätt.

SnoiGT-Alpresor Bad Gastein Österrike

 

Efter några härliga timmar i pisten så är det dags för en välförtjänt lunch på Jungerstube där det serverades Gulaschsoppa, Wienerschnitzel och andra goda österrikiska specialiteter.

SnoiGT-Alpresor Jungerstube

 

SnoiGT-Alpresor

 

Vad passar inte bättre än en fartfyllt afterski efter en fantastisk dag i backen. Silver Bullet Bar levererar, grymt afterskiband och härlig stämning.

 

 

SnoiGT-Alpresor Silver Bullet Bar afterski

 

SnoiGT-Alpresor Silver Bullet Bar afterski SnoiGT-Alpresor Silver Bullet Bar afterski

På tisdag kväll var det dags för Fonduekväll på Hofkeller. Kött i mängder och riktigt härlig österrikisk ”stimmung”.

SnoiGT-Alpresor- fondue hofkeller

 

Den här veckan gästas vi av Erik Segerstedt som kör live under 3 dagar på Hotel Salzburger Hof och på Silver Bullet Bar. Ritzbaren på hotellet var fullspäckat av förväntansfulla gäster och visst levererade Erik!

SnoiGT-Alpresor-erik segerstedt-bad gastein

 

SnöiGT är ett samarbete med GT/Expressen. Vi fyller veckan med skidåkning i toppklass, pistvisning, Alpernas bästa afterski på Silver Bullet Bar med gästartister, tävlingar och utlottningar från våra sponsorer. Goda trerätters middagar och aktiviteter utöver det vanliga hör alltid SnöiGT till. Häng på nästa år vetja!”

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *