Följ #Alpstafetten på Instagram @stsalpresor!

Simon Cervinia Italien STS Alpresor

#alpstafetten, cool grej! Vi börjar dom sagt i Cervinia där ni kommer få följa mig och mina kolleger lite bakom kulisserna. Första bilden är rykande färsk från platschefens lediga dag. Mr Champoluc är på besök! #skists #cervinia#offpist @josefsjogren @ssvedin

Alpstafetten_STS Alprsor_Cervinia_Simon_selfie

Om ni inte kan tyda bilderna så kan jag informera om att det kom 50 cm nysnö igår. Förutsättningarna är minst sagt bra. Välkommna till Cervinia! /Simon #alpstafetten #skists #cervinia #zermatt #puder #offpist

Alpstafetten_STS Alprsor_Cervinia_powder

Medans jag har haft en go dag i pudret har de andra arrangerat en picknick för gästerna. Även detta var en lyckad tillställning. #skists #alpstafetten#cervinia #picknick

Alpstafetten_STS Alprsor_Cervinia_Simon_picnic

I Cervinia har det under eftermiddagen dragit in ett nytt snöfall. Vad passar då inte bättre än att stanna inne för en italiensk vinprovning? I Cervinia får våra gäster möjligheten att träffa Luca som driver restaurangen Jour et Nuit, där han även håller sina personliga vinprovningar. Här poserar han stolt med sitt egna vin. #alpstafetten #skists #cervinia #jouretnuit #vin #ilcervinio

Alpstafetten_STS Alprsor_Cervinia_Simon_vinprovning

Idag har det varit molnigt nere i byn. Men när vi tog oss upp på Plateau Rosa, Italiens högsta skidåkning 3480 m.ö.h, så sken solen! #alpstafetten #skists#cervinia #sun #skiing

Alpstafetten_STS Alprsor_Cervinia_Simon_sol

Neve, neve e neve a Cervinia! Eller som Snowroller Nalle skulle ha sagt; ”DET BLIR PUDER!” #alpstafetten #skists #cervinia #snö #puder #neve

Alpstafetten_STS Alprsor_Cervinia_Simon_weather

Snön vräker ner Cervinia och vi passar på att ta en långlunch med 45 hungriga gäster på Chalet Etoile (Ullas). #alpstafetten #skists #chaletetoile #ullas#cervinia

Alpstafetten_STS Alprsor_Cervinia_Simon_lunch

För att erbjuda det bästa så försöker vi alltid hitta nya arrangemang för våra gäster. Vad som stod på agendan ikväll? Champagneprovning på La Gran Becca! #alpstafetten #skists #cervinia #granbeccacafelounge

Alpstafetten_STS Alprsor_Cervinia_Simon_champagne

Tar du dig bara tillräckligt högt så är det alltid blå himmel. Bilden är tagen idag från toppen på Hohtälli i Zermatt 3286 m.ö.h, och bergen på bilden heter… vadå? #alpstafetten #skists #cervinia #zermatt

Alpstafetten_STS Alprsor_Cervinia_Simon_matterhorn

Någonting som är väldigt populärt i Cervinia är heliskiing. Detta är en bild från förra veckan. Vår bergsguide Nicola väntar in gästerna som är på väg ner från Chateau des dames. #alpstafetten #skists #cervinia #heliskicervinia #offpist

Alpstafetten_STS Alprsor_Cervinia_Simon_heliskiing

Våra finska guider Noora och Miia är superglada att de finska gästerna är på plats i Cervinia! @stsalppimatkat #alpstafetten #skists #cervinia #guide#alperna

Alpstafetten_STS Alprsor_Cervinia_Simon_vguider

Team Cervinia önskar godkväll och tackar för denna vecka. Nu lämnar vi över till Schladming och Malin. Hoppas vi ses i vinter! Snöiga hälsningar från Antonia, Noora, Simon, Oskar och Miia. #alpstafetten #skists #cervinia#dreamteam #alperna #granbeccacafelounge

Alpstafetten_STS Alprsor_Cervinia_Simon_team

Intresserad av att åka på skidsemester till Cervinia? Läs mer om Cervinia på webben!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *