Letar du efter en spännande utmaning och vill vistas utomlands?
Då är reseledaryrket något för dig! Du får dessutom vänner för livet.

Vi arrangerar professionellt utarbetade reseledarkurser där vi efter 10 dagar i Alperna rekryterar de allra bästa reseledarna. Vill du vara en av dem? Vi har två kurser per år, en i början av maj inför sommarsäsongen och en i slutet av november inför vintersäsongen.

Under sommarhalvåret ligger fokus på vandringar i underbar högalpin miljö och utflykter till t.ex. Venedig och Salzburg. Under vintersäsongen är det skidåkning, mingel och roliga kvällsarrangemang som står på schemat.

Nu har du chansen att utvecklas, få en bra merit för framtiden och därefter arbeta med positiva människor i underbara Alperna.

Tycker du att detta låter som en spännande utmaning? Sök nu!

Mer info och ansökningsformulär hittar du på www.alpresor.se

Reseledare_Bad_gastein_sommar_4_1384x790px Reseledare-STS Alpresor-Bad-Gastein-sommar-13_0532-1384x790px Alpin-Guide-STS Alpresor-Bad Gastein-DSC02995-1384x790px Hogalpin-Guide-STS Alpresor-Bad Gastein-IMG_6393-1384x790px

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *