Bad Gastein är ett skidparadis för hela familjen. Det finns flera barnvänliga områden och ett av dem är Angertal/Schlossalm dit man kan ta sig både med buss eller på skidor.

Dorfgastein tar sig med buss från Bad Gastein, det är ett mysigt skidsystem med bra skogskidåkning och långa breda pister.

Skidskolan ligger mitt i centrala Bad Gastein precis vid Stubnerkogelliften som är nära Hotel Salzburger Hof.

Skidskola STS Alpresor Bad Gastein

I Bad Gastein finns också STS Alpresors Kids Club med vår erfarna personal som leker med barnen både inom- och utomhus.

Kids club STS Alpresor Bad Gastein

Här ägnar vi oss åt indianafterski, picknick i backen, pyssel mm. STS Kids Club ­bokas på plats i Bad Gastein och är från 3 år och uppåt. Priset är 15 euro/dag.

STS Alpresr Bad Gastein Kids Club

De lite äldre barnen (10–14 år) är välkomna till Club Krampus, som ordnar egen pistvisning och flera roliga kvällsaktiviteter såsom bio- och poolkväll.

STS Alpresor Bad Gastein Club_Krampus

Hotel Salzburger Hof är det perfekta hotellet för familjer. Här finns familjerum i olika storlekar, spelrum, lekrum, barnmeny, pool och mycket annat.

Skandinaviska skidlärare

Bad Gasteins skidskola med skandinaviska skidlärare vänder sig till barn mellan 5 och 12 år. Barnen delas in i grupper efter ålder och kunskapsnivå. För mer information om tider och priser, läs mer här >>

Bad-Gastein-familj STS Alpresor

Gratis skidhyra för barn i Bad Gastein

I Bad Gastein får barn 2–12 år kostnadsfritt hyra skidor (skidor, pjäxor och hjälm)  när medföljande vuxen förbokar skidhyra för samma antal dagar.

Barn STS Alpresor Bad Gastein

Boka din resa på alpresor.se eller välkommen att ringa oss på 0771 – 20 20 20!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *