Följ #Alpstafetten på Instagram @stsalpresor!

Noora Madonna STS Alpresor

Detta är sannerligen ett paradis för er livsnjutare. Här finner ni sagolik natur med andlöst vackra vyer. Det är de osannolikt vackra Dolomiterna, en sorts kalksten som har 200 miljoner år på nacken, som utgör Brenta massivet. Välkomna hit livsnjutare! #stsalpresor #alpstafetten #skists #dolomiterna#madonnadicampiglio #stsalppimatkat
#cimadelgroste #sol #bluebird

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora guid berg

Torsdag innebär för oss livsnjutare en bussfärd till Passo Tonale, som ligger i Val di Sole (Solens dal). Väl här kan man åka upp med liften på bild som tar er till Passo paradiso! En ganska bra översättning är ”paradiset”. Här väntar Presena glaciären med skidåkning på 3000m och två restauranger med utsikt som är bortom er fantasi. #alpstafetten #stsalpresor #stsalppimatkat #skists#passotonale #presena #paradiso
#valdisole

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora liften

En bra dag börjar med en god frukost och såklart en skinande sol. Här sitter vi på Café Campiglio, som man hittar mitt i centrum, och njuter av en caffé latte och en Croissant. Samtidigt ser vi pälsbärande äldre kvinnor gå förbi och njuta av livets goda stunder. #skists #alpstafetten #stsalpresor#madonnadicampiglio #stsalppimatkat #cafecampiglio
#sol #frukost#terassen

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora Cafe

Ursäkta språket men; Vilka jävla pärlor; Först och främst min osannolikt begåvade kollega Noora Veijalainen, En finsk blandning mellan Stenmark och Per Moberg. Med det finska leendet löser hon problem och får gästerna att smälta. Sen att hon flyger ner för backen gör ju inte saken bättre. Här sitter vi på Madonnas smultronställe Nr 1: Cascina Zeledria. Med Dolomiterna framför dina ögon kan du tillaga din egna måltid med en ”hot rock”. Som sagt, två pärlor i livsnjutarens paradis! #skists #alpstafetten #stsalpresor#stsalppimatkat #cascinazeledria #pradalago #madonn
dicampiglio #sol#mat #hotstone #vin #kerner #finsk

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora guid lunch

”You should be here”. Kunde inte sagt det bättre själv faktiskt. Här sitter vi på bar Suisse som är en av madonnas populäraste barer och har en Apertivo tillsammans med våra fantastiska gäster.
#stsalpresor #alpstafetten #skists#madonnadicampiglio #barsuisse #youshouldbehere

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora Suisse

Lördag! Vi styr bussen genom europas vackraste landskap; Vingårdar, medeltida borgar och långtradare för att slutligen nå innsbruck där de nya gästerna och emineta kollegorna väntar ivrigt på att få starta en ny fantastisk vecka! #stsalpresor #skists #alpstafetten #sol #väg #madonnadicampiglio

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora landskap

Livsnjutare som man är måste man ju starta v12 på bästa möjliga vis; Aperol Spritz. Denna läskande dryck har vi förtärt bortom räkning. Prosecco, Aperol, soda vatten och en liten apelsinklyfta gör att man inser att livet har sina goda stunder. #stsalpresor #alpstafetten #skists #aperolspritz#madonnadicampiglio

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora livsnjutare

Här är våra mysigt huvudgatan Via Dolomiti di Brenta! Här ligger många olika caféer, restauranger och butiker. Många italienska turister kommer till Madonna bara att shoppa och njuta av solen. Låter bra för söndag eller hur?#madonnadicampiglio #alpstafetten #skists #stsalpresor #stsalppimatkat#sol #huvudgatan

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora  Via Dolomiti di Brenta

En kaloribomb som heter duga. Cioccolata con Panna heter denna gudadryck som får er att glida ner för backarna med bra bakvikt! Det är alltså varm choklad med grädde, dock liknar det mer pudding än den flytande varianten vi är vana vid. Passar barn som vuxen, helt suverän!
#alpstafetten #skists#stsalpresor #stsalppimatkat #cioccolata #madonnadicampiglio
#varmchoklad

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora duga

Nu är det jul igen! Skämt åsido, detta var ett försök att slå sitt eget Guinness world Record från 2011, flest människor med facklor inom ett område. De lyckades dock inte, men man skall aldrig sluta att försöka. Dolomiti fire kallades denna förträffliga tillställning. #madonnadicampiglio #alpstafetten #skists#stsalppimatkat #dolomitifire #stsalpresor

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora  Guinness world record

Dos del Sabion, vilken topp! Från 2100m kan man kasta sig ut och paraglida ner till Pinzolo by. Bättre start på en måndag hittar man inte! Skulle man inte vara fullt så våghalsig så är en Spritz och solstolen ingen dålig kombination heller. Ett måste I madonna! #skists #alpstafetten #stsalpresor #pinzolo#stsalppimatkat #skärmflygning #paragliding

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora dos del sabion

Olimpionico, den kompletta skiduthyraren! Denna affär och skiduthyrare med 48 års erfarenhet hjälper er med allt från att se så bra ut som möjligt I backen till att ge er den bästa utrustningen! Allt från utförsåkning, längdskidor, snöskor och även den smått legendariska Monoski (på bild), som jag och Noora givetvis ska testa! De tar även oerhört väl hand om era egna skidor om så skulle behövas! Kunnigare och vänligare personal hittar man inte! #skists#alpstafetten #stsalpresor #madonnadicampiglio #olimpionico#skiduthyrning

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora skiduthyraren

Pizza, öl och dolomiterna som utsikt. Blir livet bättre än såhär? Här på albasini serverar de pizzor bakade med kärlek och med lite hjälp av en vedugn. Alla dina sinnen blir osannolikt tillfredställda här på Rifugio Albasini! #skists#alpstafetten #stsalpresor #sol #pizza #öl #madonnadicampiglio #folgarida#dolomiterna

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora pizza

Ferrari lounge. Kan vara det viktigaste besöket i Madonna, kanske till och med Alp-världen. Här inne serveras de godaste italienska vinerna och om det inte vore nog serveras här mat som får självaste Per Moberg att bli knäsvag. Pricken över i:et är vinbarens sommelier, Milan, som sägs vara Madonnas roligaste man. #skists #alpstafetten #stsalpresor #madonnadicampiglio #ferrarilounge

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora Ferrari lounge

Sol, vindstilla och total tystnad är perfekt förmiddags underhållning en onsdag. Här går vi med hjälp av randonnée bindningar och stighudar rakt ut bakom Brenta massivet. Livet är bra härligt här nere I Madonna.
#madonnadicampiglio#skists #alpstafetten #stsalpresor #skitouring #dolomiterna
#sol #livet

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora sol

Tiden går fort så det gäller att njuta av det livet har att erbjuda, vilket vi hoppas att vi visat er hur vi gör här I Madonna! Tack för oss och nu fortsätter vi med temat Dolomit, Val Gardena och Minna; Ha en trevlig vecka!
#stsalpresor#skists #alpstafetten #stsalppimatkat #sol #tack #madonnadicampiglio

Alpstafetten STS Alpresor Madonna Noora  hej då

Intresserad av att åka på skidsemester till  Madonna di Campiglio?
Läs mer om Madonna di Campiglio på webben!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *