Flera veckor under säsongen har vi gästartister i Bad Gastein och vecka 13 gästade Måns Zelmerlöw med band Hotel Salzburger Hof. Med sina tre uppträdanden + ett extrauppträdande gjorde han succé! Vilket drag!

En av kvällarna körde Måns på Ritz Bar med sitt band som i vanliga fall spelar med kända namn som Timbuktu och Tingsek. Nedan följer bilder och film från den magiska kvällen.

 

 

Mans_Zelmerlow-Ritz_1_STS Alpresor Det var helt fullpackat med folk och underbar stämning!Mans_Zelmerlow-Ritz_publik_2_STS ALpresorMans_Zelmerlow-Ritz_3_STS Alpresor

Dessutom spelade Måns på Silverbullit Bar. En afterski och en kväll – plus ett gästframträdande. Mycket folk och riktigt ös!Mans_Zelmerlow-Silverbullit_5_STS Alpresor Mans_Zelmerlow-Silverbullit_4_STS ALpresor Mans_Zelmerlow-Silverbullit_3_STS Alpresor Mans_Zelmerlow-Silverbullit_1_STS AlpresorSicken kille! För mer av Måns – följ honom på Facebook!

Vecka 15 är det dags för Shirley Clamp att förgylla Bad Gastein med sin närvaro. Missa inte det. Läs mer här >>

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *