STS Alpresor Running Week är en semestervecka i Alperna för dig som vill ha en aktiv semester och en härlig upplevelse.

STS Alpresor Running Week

Alperna sommartid är inte bara kolossalt vackert om sommaren utan här finns även massor att göra; cykla, vandra, klättra, bada i källor, åka forsränning och mycket mer. Vi erbjuder dig Running Week vecka 35 som innehåller trevliga aktiviteter, träning och skoj i den härliga alpluften.

STS Alpresor-Running-week-Lopning4_sommar-680px

Alla löpare är välkomna på den här fantastiska temaveckan. Träningen indelas gruppvis efter tempo och distans. Lär dig mer om löpteknik och träningsupplägg och utmana dig själv oavsett vilken nivå du befinner dig på. Förbättra din löpteknik under veckan med hjälp av våra tränare och likasinnade i sagolik natur. Veckan bjuder på varierad löpning, föreläsningar om träningsglädje, goodiebag och mycket mer.

STS Alpresor Running Week

23-30 augusti – pris från 8 995 kr/person

I priset ingår: flyg, boende 7 nätter på Ski Lodge Reineke (del i dubbelrum), frukostbuffé 7 dagar, 6 st trerätters middagar, träningspass och föreläsningar. Dessutom får du en goodiebag med produkter från Salomon, Craft mfl.
Boka din resa på 0771-20 20 20 och uppge ”Running Week” eller läs mer på alpresor.se/temaresor/runningweek

STS Alpresor-Runningweek_sponsorer-680px

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *