Det är rekordhögt bokningstryck på resor till Alperna och på listan över de mest populära destinationerna för svenska alpresenärer ligger österrikiska Bad Gastein i topp, precis som i fjol. Vad som är spännande är att vår nyhet inför årets säsong, italienska Sauze d’Oulx, redan hunnit segla upp på en stolt femteplats över de mest bokade orterna.

Alptoppen STS Alpresor

Alptoppen 2014/15:

  1. Bad Gastein
  2. Cervinia
  3. Saalbach
  4. Ischgl
  5. Sauze d’Oulx

Förhandsbokningarna inför vintern är fler än någonsin och bokningsläget ligger just nu 25 procent högre än förra året. Ökningen kan delvis bero på den fina sommaren men vi ser också att det är väldigt populärt att boka Alp Inclusive® där flyg, hotell, mat, liftkort och reseledarservice ingår (över 80 procent av våra bokningar).  Vi har även utökat våra flygningar till nya flygplatser i Alperna, tex Turin, för att våra gäster skall få kortast möjliga transfer.

Välkomna till Alperna!

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *