viktor-badgastein-1

Först ut denna säsongen! Jag har fått den stora äran att ta den första sträckan i den allt mer populära #alpstafetten Jag heter Viktor och jobbar som platschef för STS Alpresor i Bad Gastein. Jag har jobbat för Alpresor de senaste 7 åren och startar nu min 15 säsong i Österrike (sommar & vinter). Ni kommer få följa med mig en kort och intensiv period med julbordsgäster, glaciärskidåkning och den något läskiga traditionen Krampus. Allt detta på en weekend. Under vintern kommer stafettpinnen vandra runt i alperna och besöka mina kollegor och deras orter – ni kommer få en unik inblick bakom kulisserna i vår vardag. Det kommer bli en magisk vinter. Häng med! #badgastein #julbord #stsalpresor #skiSTS

viktor-badgastein-2

Snart är julen här och idag bestämde jag mig för att ge mig själv en fin julklapp redan nu. Det är säkert några av er som har lite svårt att hitta ett par pjäxor som sitter perfekt. Jag har väldigt speciella fötter som egentligen inte passar i någon pjäxa i det kända universum. Som ni säkert redan vet är en av våra samarbetspartners i Bad Gastein Schober Sport & Fashion, där de flesta av våra gäster hyr sin skid- eller snowboardutrustning. Vad man kanske inte vet är att för ägaren Johan Schober är pjäxor en av de allra viktigaste sakerna. Jag kan inte annat än att hålla med, det är riktigt tråkigt när man har ett par pjäxor som sitter dåligt och det börjar göra ont i fötterna redan innan man tagit sig upp i backarna. Lösningen för mig visade sig vara en pjäxa med formgjuten innesko. Nu är det som julafton för mina fötter varje gång jag sätter ner dem i pjäxorna. Om ni funderar på att köpa ett par nya pjäxor och har svårt att hitta något som passar kan jag varmt rekommendera att avlägga 1,5 timme av eran semester till att göra det. #badgastein #sportschober #julbord #skists #stsalpresor #skidåkning#pjäxor

viktor-badgastein-3

Ikväll är det en speciell kväll. Det är nämligen Krampus. #läskigt #badgastein#skists #tradition #stsalpresor

viktor-badgastein-alpstafetten-4

Vi fick en fråga om hur det ser ut i Bad Gastein just nu med snö. Svara med denna bilden emoji Det är ännu inte tillräckligt för att pisterna skall öppna här men liftbolaget jobbar för fullt för att vi skall kunna åka skidor här i gasteinerdalen så snart som möjligt. #älskarsnö #badgastein #skists #alpstafetten #stsalpresor

viktor-badgastein-alpstafetten-5

Jag lämnar över stafettpinnen till min kollega Samuel med denna bilden. Det är reseledarkurs nr 2 som har sin pubrunda. #brastämning #badgastein#alpstafetten #detsnöarfortfarandelite #älskarsnö #skists

Gilla oss på Instagram för att följa Alpstafetten – ett resmål i en vecka!

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *