Julia, guide och kursledare på reseledarkurs i Bad Gastein 2014

Efter en lång bussresa, via Stockholm, Göteborg, Glumslöv och Malmö har vi nu kommit fram till Bad Gastein för en veckas reseledarkurs. 48 aspiranter, 2 kursledare & tre glada busschafförer. Följ med på en hektisk vecka där vi letar efter nya kollegor! #skists / Julia

Luciatåg, Alpstafetten Bad Gastein 2014

Efter första kursdagen, bestående av bland annat stadspromenad & föreläsningar, är det nu lussefirande på Silver Bullet bar som gäller. Här fick vi tidigare ikväll se på STS alpresors årliga lussetåg! #skists #reseledarkurs

Studiebesök på skiduthyrningen, Bad Gastein

Studiebesök på Schober sports and fashion som är skiduthyrningen vi jobbar med här i Bad Gastein. Här får vi lära oss av Österrikaren Johan Schober hur vi går till väga när vi arbetar med uthyrare. Vi passar också på att hyra utrustning inför morgondagens skidåkning. #skists #reseledarkurs

Här visas hur ett välkomstmöte ser ut på reseledarkursen 2014

Två snygga herrar på besök för att visa hur ett välkomstmöte för STS alpresor går till! #skists #reseledarkurs #kungar

Skiddag på reseledarkursen i Bad Gastein 2014

Första skiddagen, turbogruppen är på g i Sportgastein! #skists #reseledarkurs#viåterkommer

Reseledarkurs, picknick i Bad Gastein 2014

När det finns solstolar, ballonger, filtar, mängder med mat, till och med varmt kaffe (!!) på dagens picknick, slår kursledarna klackarna i taket och gör en stor tumme upp! emoji #skists #reseledarkurs #viåterkommer

Picknickcrew fixar kaffe i Bad Gastein

Dagens picknickcrew bjöd på kaffe som avslutning & himlen öppnades för att bjuda på lite snöflingor! #prayforsnow #skists #reseledarkurs #viåterkommer

Härlig morgon vid Stuberkogel

Vi önskar en guten morgen från Stubnerkogel! / Julia & Adam #skists#reseledarkurs #allesgut #HAAADE #viåterkommer

Gänget på resledarkursen har internationellt tema

Dorfgastein med internationellt tema. Idag får vi tala alla språk utom svenska, annars får man gå på afterski i långkallingar! #skists #mellangruppen#reseledarkurs #viåterkommer #långkallingtröja

Österrikisk afton i Bad Gastein

Igår kväll var det Österrikisk afton som gällde. Där bjöds det på en underbar afton på Schafflinger ski Alm som fortsatte vidare på Silver Bullet & Gatz. Kung på natten, kung på dagen är kursens ledord! #skists #reseledarkurs#viåterkommer #katze

Fredagsmys

Fredagsmys i Salzburg! #skists #reseledarkurs #viåterkommer #allesgut#katze

Slut på reseledarkursveckan

Efter en fantastisk sista kväll igår är det dags att åter sätta sig på bussen och bege sig mot Sverige. Vilket gäng, vilken vecka, vilka pärlor! Reseledarkursen v.51 lämnar nu över stafettpinnen till försteguide Fredrik i Bad Gastein. Tack för oss & tack alla inblandade som gjort veckan till världens bästa! / Julia & Adam #skists#reseledarkurs #viåterkommer #HAAADE

Följ oss på Instagram för att ta del av Alpstafetten – ett resmål i en vecka!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *