Frederiks tur att ta över Alpstafetten i bad Gastein 2014

Då får vi tacka Julia för att vi fick följa med under reseledarkursen, en sjukt intensiv utbildning som alla vi som jobbar på våra destinationer genomgått. Det har nu blivit dags för mig att ta över här under nästa vecka. Jag heter Frederik och jobbar som försteguide här i Bad Gastein. Idag fick vi våra första veckogäster för säsongen, alla taggade på skidåkning och att få fira jul tillsammans i Österrike. Följ med under veckan när vi sparkar igång vintern på riktigt! #skists#alpstafetten #stsalpresor #badgastein #prayforsnö

Första dagens skidåkning tog oss till Dorfgastein. Så här glada är vi över att äntligen få vara ute och åka i pisten tillsammans. Ikväll fortsätter vi med barrunda 🙂 #alpstafetten #skists #stsalpresor #wiihoo #prayforsnö

Alpstafetten i Bad Gastein

Så här fint hade vi det idag i Sportgastein! Solen sken och pisterna levererade. Imorgon har vi satt in en extra utflykt till Flachau så ska vi kunna prova skidåkningen även där. #alpstafetten #skists #stsalpresor #prayforsnö#nofilter

Alpstafetten Bad Gastein 2014

Dagens tur går till Flachau. Den här utsikten mötte oss när vi kom upp på toppen. Det känns som att det kommer bli en bra dag 🙂 #alpstafetten #skists#stsalpresor #prayforsnö

Finska STS guider i Flachau

Dagen i Flachau blev precis så bra som vi hoppats! Mina finska kollegor Tiina och Aino stekte på i eftermiddagssolen 🙂 #alpstafetten #skists #stsalpresor#stsalppimatkat #tossinajjan #pray4snö

Julafton med skidåkning i Schlossalm

God Jul på er alla! Vi firar tillsammans med skidåkning på Schlossalm. Just idag kände jag att det var okej att unna mig en apfelstrudel som en liten julklapp 🙂#alpstafetten #skists #stsalpresor #apfelstrudel #pray4snö #godjul

STS guider åker skidor

Vad bättre finns att göra på juldagen än att åka skidor? God fortsättning på er 🙂#alpstafetten #skists #stsalpresor #pray4snö #stängfickan

Öl i backen

Under natten har vi fått några cm snö som färgat dalen vit. Prognosen säger att även de närmsta dagarna har mer att ge av den varan. Snart är veckan slut och julgästerna beger sig tillbaks till Sverige igen, men innan det hinner man en sista öl i backen #alpstafetten #skists #stsalpresor #pray4snö

Gäster anländer för att fira nyår

Nu är min vecka slut och en ny börjar. Här i Bad Gastein har vi nu tagit emot nästa veckas gäster som är här för att fira nyår och åka skidor, såklart 🙂 Jag får tacka för att ni hängt med under veckan! Nu lämnar jag över till Oskar som ska visa oss hur läget är i Cervinia #hadeee #alpstafetten #skists #stsalpresor#pray4snö #bis

Följ oss på Instagram för att ta del av Alpstafetten – ett resmål i en vecka!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *