Oskar, försteguide på STS Alpresors ort Cervinia

Tack så mycket Fredrik för att vi fått följa med under en härlig vecka i Bad Gastein! Nu har det äntligen blivit min och Cervinias tur att ta med er på en oförglömlig vecka vid foten av Matterhorn. Jag heter Oskar och jag jobbar som försteguide i Cervinia. Det är mig och mina tre kollegor som ni kommer att få följa under vad som ser ut att bli en fantastisk vecka med otroligt mycket snö här i Cervinia! #Alpstafetten #Cervinia #förstagästerna #nukörviigång#stsalpresor #skists

God mat i Cervinia

Dagens gemensamma skidåkning spenderas i Cerviniasystemet. Det man inte får missa då är lunchen på Chalet Etoile eller Ullas som många svenskar kallar det. Den stående rekommendationen är den helt fantastiska fisksoppan 🙂#alpstafetten #cervinia #fisksoppa #zuppe de pesce #skists

Oskar i Cervinia, STS Alpresor

Godmorgon Cervinia!emoji #alpstafetten #skists #Matterhorn #MonteCervino#cervinia

Oskar, STS Alpresors guide i Cervinia

 Dagens lunchutsiktemoji #alpstafetten #skists #Bontadini #lunch #cervinia

Alpstafetten_STS Alpresor_Cervinia_Oskar-2014-5

Det vankas nyår i Cervinia! Bil efter bil och buss efter buss har under dagen rullat in i byn. De har alla kommit för en sak, för att fira in det nya året men också för att bevittna hur Matterhorn för en kväll ljussätts av enorma strålkastare som placerats vid bergets fot! Mer bilder på detta kommer

Alpstafetten_STS Alpresor_Cervinia_Oskar

Ikväll bytte vi ut kaffet och beställde in en såkallad grolla istället… Är det någon som vet vad den innehåller? emoji #skists #alpstafetten #cervinia #grolla

Härligt gäng i backen i Cervinia

Nyårsafton i Cervinia spenderas i pisten med bästa tänkbara väder! Vi önskar er alla ett gott nytt år, så ses vi bland bergen! #skists #alpstafetten#Matterhorn150år #nyårsafton #gottnyttår

 Gott nytt år!emojiemoji #alpstaffen #skists #cervinia #nyår #buonanno

Alpstafetten med Oskar i Cervinia

Ännu en helt fantastisk dag i paradiset! Är man sugen på afterski så kan man enkelt ta sig upp till Plan Torrette där man kan njuta av solen långt in på eftermiddagen!emojiemoji #plantorrette #skists #alpstaffeten #cervinia#därsolenalltidskiner

Firande i Cervinia

Igår samlades byn för att fira Matterhorn som för 150 år sedan bestegs för första gången! Detta gjorde man bl.a. genom att lysa upp berget! Ni ser också uppe till höger på bilden de 150 skidskolelärare som är påväg ner försedd med varsin fackla som tillsammans bildar ett långt fackeltågemoji #skists #alpstaffeten#Matterhorn150år #cervinia

Picknick i Cervinia

Första picknicken för den här säsongen anordnades idag! Mycket snö, fint väder och trevligt sällskap! En lyckad picknick helt enkeltemoji #skists #alpstaffeten#picknick #cervinia

Vinprovning i Cervinia

En ny vecka väntar och vi här i från Cervinia går nu in på vår sista dag med alpstaffeten! Imorgon lämnar vi över till Chamonix. Här är en bild från föregående veckas vinprovning hos Luca på Jour et nuit! En mycket trevlig eftermiddag med en massa intressanta saker om viner! emoji #alpstaffeten#cervinia #skists #vinprovning

En fin morgon i Cervinia

Det ser ut att bli en härlig dag här i Cervinia! Alpkajorna är påväg upp mot dom högre delarna av systemet vilket är ett gott tecken på fint väder! Vi i Cervinia skulle vilja tacka för en trevlig vecka! Det har nu blivit dags att lämna över pinnen till team Chamonix! Tack för ossemoji #alpstaffeten #skists #cervinia #tackföross

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *