I år var det dags igen, för årets absolut roligaste vecka. SnöiGT drog även i år till Bad Gastein i Österrike. Denna gång med ett nytt glatt gäng som såg fram emot en vecka fylld med bra skidåkning, pubrunda, afterski och andra äventyr. När vi kom fram till Bad Gastein så samlades vi vid Gatz Eisbar utanför Silver Bullet Bar där det bjöds på rykande varm Glühwein.

Glühwein

Skidåkning stod på schemat varje dag och vi delade in oss i grupper efter dagsformen. Här har vi delar av Medelgruppen som åkte ihop under större delen av veckan. Vi nöjt av grymt bara åkning och klarblå himmel.

SnöiGT 2015

Vädret var helt sagolikt och så här vackert var det i Sportgastein på måndagen.

SnöiGT, skidåkning, Bad Gastien, Alperna

Men det är också viktigt att fylla på batterierna när man åker skidor och det gjorde vi bl.a. på Valeriehaus som serverar fantastiskt god mat, god öl och har bästa solläget i Sportgastein.

Skidåkning, god mat och dryck i Sportgastien

En annan sak som är i princip obligatoriskt på en skidresa är såklart afterskin! Varje dag slog vi klackarna i taket på Silver Bullet Bar. Här hade SnöiGT sin egen vip hörna där det dansades och sjöng i timmar, innan det var dags att fräscha till sig för middagen.

Afterski på Silver bullet bar

Härlig afterski under SnöiGT i Bad Gastien

En av kvällarna åt hela gänget Fondue på Hofkeller som ligger i källarvalven på Hotel Salzburger Hof. Det serverades massa gott kött, bakad potatis och härliga såser och självklart österrikiskt vin till det. Det var precis som vanligt, en kväll med glädje och många skratt!

God mat och dryck på Hofkeller, Salzburg Hof

Sist men inte minst så bjöds det även på färgstark modevisning av 8848 Altitude på Silver Bullet under veckan. Det var nog många som blev sugna på nya skidkläder efter denna färgsprakande show och det skapade ett härligt ös på afterskin.

Modevisning Silver bullet bar, Bad Gastien, Österrike

Veckan med SnöiGT är en vecka med mycket skidåkning, glädje och gemenskap. Jag kan inte beskriva det bättre än vad en av våra gäster sade på flyget hem -”Jag åkte ner med 2 vänner men kom hem med 40”!

 

 

Hoppas vi ses nästa år!

Anne Sandberg

STS Alpresor

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *