Träningsvecka

Vi är glada över att presentera vårt nya samarbete med Lovisa Sandström, kanske mer känd som Lofsan i olika träningssammanhang. Lovisa är personlig tränare i Stockholm och är en av Sveriges främsta träningsbloggare. Vi kommer att tillsammans arrangera en jättespännande träningsvecka den 19-26 september i Bad Gastein, Österrike.

Följ med STS Alpresor på träningsvecka med Lofsan!

Löpning i Bad Gastein

Alpin vandring i Bad Gastein

Det blir en fullspäckad vecka med rolig och tuff träning i den härligaste miljö du kan tänka dig! Lovisa, som också är träningsexpert i TV4 och författare till två träningsböcker, kommer att bjuda på spännande och varierande träningspass för alla.

Träning med Lofsan

Lofsans träningsbok

Du får chansen att vara med på alltifrån Body Balance och Yoga till vandring och löpning i olika typer av terräng där man får chansen att utvecklas och utmanas tillsammans med likasinnade. Det bjuds även på intressanta föreläsningar av Lovisa. Vi bor på spahotellet Hotel Salzburger Hof**** de Luxe, som har perfekt läge mitt i byn. Här njuter vi av femrätters middagar, 2 spa-avdelningar, gym, behandlingar och mycket annat.

Spa på Hotel Salzburger Hof

Att starta hösten med en träningsvecka i Alperna när omgivningarna är som vackrast och luften är som klarast vill väl inte någon missa!

Läs gärna mer om veckan här. Glöm inte heller att kolla in Lofsans blogg för att motiveras och inspireras! www.lofsan.se

Lofsans instagram: @lofsans

Vi ses i Alperna i september!
STS Alpresor

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *