Hotel Eden totalrenoveras och blir Hotel Eden Rock!

Vi äger 6 hotell i Bad Gastein som vi ständigt försöker förbättra och nu står Hotel Eden på tur. Hotellet har hängt med ett tag och det var dags för en uppfräschning. Och det blir en rejäl sådan som ni ser på bilderna nedan. Vi blåser ut hela hotellet och bygger nya fräscha rum, lägger till en våning och rustar upp fasaden. Hotellet står klart i november så välkommen till ett alldeles sprillans nytt Hotel Eden Rock i vinter!

STS Alpresor Hotel Eden Rock skiss final

Här ser ni två skisser på nya Hotel Eden Rock. Bilden ovan är en av de första skisserna av hotellet och nedan är den slutgiltiga skissen. Vilken färg gillar du bäst? På bottenvåningen finns den härliga italienska restaurangen Angelo´s som öppnade nu i vintras. Här kan ni se bilder och läsa mer om Ristorante Angelo.

STS Alpresor Hotel Eden Rock skiss 1

Interiören blir fräsch och stilren. För er som har varit på Ski Lodge Reineke kanske känner igen er. Inspirationsbilden är hämtad därifrån och det kommer bli samma typ av stora och snyggt inredda rum.

STS Alpresor Hotel Eden Rock interior

Såhär såg det ut för en vecka sedan. Som ni ser blåser vi ut allt!

STS Alpresor Hotel Eden Rock bygge

Den här bilden är alldeles dagsfärsk. Nu finns det snart ett tak. Följ bygget här på bloggen eller på Facebook!

STS Alpresor Hotel Eden Rock bygge 2

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *