Våra 3 populäraste skidorter i Alperna

Vi får ofta frågor från våra kunder vilken skidort som faktiskt är bäst. Självklart beror det på vad man är ute efter. För att hjälpa dig välja rätt ort har vi tagit fram en topplista för våra mest bokade orter. Resmålen har lite olika karaktär, men tillhör alla de populäraste i Alperna! Nedan presenterar vi några riktigt bra erbjudanden med Alp Inclusive® priser.

Allt detta ingår i våra Alp Inclusive® resor:

• Direktflyg inkl. 20 kg bagage
• Boende på hotell
• Stor frukostbuffé
• 6 st trerätters middagar
• Liftkort i 6 dagar
• Reseledarservice på orten

(Priserna gäller vintersäsong 2015/16. Begränsat antal – först till kvarn)

Topplista-skidorter-nr1-BadGastein-STS alpresor

1. Bad Gastein

Det är ingen tillfällighet att Österrikes anrika kurort ligger i topp bland våra alporter. En mysig by, snösäker och varierad skidåkning i kombination med många fina hotell (däribland vårt egna Hotel Salzburger Hof) gör Bad Gastein till mångas favorit. Om du vill ta en paus från skidåkningen en dag har du många möjligheter att aktivera dig i byn. Våra kunder åker hit år efter år för att få uppleva den speciella stämningen och de vackra bergen.

Sök resa STS Alpresor

Topplista-skidorter-nr2-Cervinia-STS alpresor

2. Cervinia

Cervinia är Aostadalens högst belägna skidort med åkning i världsklass. Skidsystemet är sammankopplat med Zermatt och är ett av de största i Europa, tack vare den höga höjden är Cervinia mycket snösäkert. Pisten La Ventina med en fallhöjd på nästan 2000 meter vann en hedrande 3:e plats när CNN utnämnde Europas bästa pister förra året. Utöver sol och skidåkning erbjuder Cervinia god mat med ett 50-tal restauranger, många med lokala specialiteter och viner på menyn. Bästa fisksoppan i Alperna finner du på svenskägda Chalet Etoile, eller Ullas som den kallas av ortsbefolkningen.

Sök resa STS Alpresor

Topplista-skidorter-nr3-Saalbach-STS alpresor

3. Saalbach

Om du letar efter det äkta, gemytliga Österrike är Saalbach orten du skall välja. Saalbach benämns ofta som ”Europas Aspen” tack vara sina fantastiska breda pister rakt ner i falllinjen. Utöver den fina åkningen håller hotellen en hög standard och centrum är bilfritt vilket skapar en mysig atmosfär i byn. Efter en lång skiddag i Saalbach väntar Alpernas bästa afterski. Särskilt rekommenderar vi Hinterhagalm där de serverar den lokala favoritölen ”Kaiserbier”.

Sök resa STS Alpresor

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *