Bad Gastein - Alpernas populäraste skidort bland svenskar

Aftonbladet skriver idag om en undersökning genomförd av Novus på uppdrag av Ticket. Där konstaterar man (precis som vi redan visste;) att Svenskarnas favoritresemål i Alperna är Österrike.

– ”Österrike har väldigt många bra skidorter och är väldigt mysigt att åka till, det bidrar till att många vill åka dit. Om svenskarna vill åka skidor i Europa så är det Österrike som i första hand gäller. De har moderna liftsystem samtidigt som det är prisvärt och billigare att till exempel köpa en lunch i backen än i Italien och Frankrike.”

Vidare så är vi väldigt glada att se att vårt hotell Salzburger Hof och Bad Gastein fortsätter att vara populärt:

”Av de svenskar som väljer att åka till Österrike så ligger den mysiga kurorten Bad Gastein högt på listan som en riktig svenskfavorit, andra orter i Österrike som svenskar gärna åker till är St Anton och Saalbach.
– I Bad Gastein ligger ett anrikt och gammalt hotell vid namn Salzburger Hof som är väldigt populärt bland svenskar. Vi svenskar har en lång tradition av att åka till Österrike, eftersom det är ett av de länder dit svenskarna började åka på skidsemester till, säger Karin Ahlstedt..”

Vi kan bara hålla med svenska folket 🙂

Här kan ni läsa Tickets pressrelease.

Partnerloggor_680x70px

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *