Omkring 14 000 åskådare tog sig till Alebacken lördagen den 13 februari för att se världseliten i Big Air göra upp om heder, ära och 350 000 kronor. Ale Invite, är sedan förra året ett officiellt stopp på World Snowboard Tour, och Sveriges största snowboardtävling. På herrsidan blev det svensk seger, vann gjorde Niklas Mattsson, grattis! Nytt för i år var att världseliten på damsidan också deltog i tävlingen och där vann Klaudia Medlova från Slovakien.

Vi var på plats och bjöd varm dryck, ballonger, fina erbjudanden och österrikiska spelet Nagel som var väldigt poppis, det handlar om att slå i en spik i en stubbe och den som får det sista slaget vinner. Vi hade även en frågesport online där man kunde vinna goggles från Salomon och vi säger stort grattis till: Margaretha Gustafsson och Simon Marberg – GRATTIS!

Se bilder och filmer nedan från dagen!

STS Alpresor Ale Invite 2016

STS Alpresor Ale Invite 2016

Ale Invite 2016

STS Alpresor Ale Invite 2016

STS Alpresor Ale Invite 2016

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *