Åsa Berggren gästbloggar

Hallå allihopa!

Jag heter Åsa Berggren och kommer att vara personlig träningscoach på Wellness Week 3-10 september i Bad Gastein! Jag var med på den första Wellness Week som arrangerades 2014 och jag är så glad över att jag får hänga med igen.

Sist bjöds det på en härlig vecka fyllda med massor av vandring, cykling, träning, föreläsningar, god mat och himmelska vyer. Jag lovar att denna resan kommer att bli ännu bättre och jag ska göra allt jag kan för att uppfylla era träningsmål så att ni återvänder hem ännu starkare och friskare än när ni åkte ner.

Lunch på bergshytta
Kort om min bakgrund:

Jag är utbildad modern dansare och danspedagog och har arbetat många år på Göteborgs Yrkesdansgymnasium samt även på Balettakademien i både Göteborg och Stockholm. Jag har en gedigen bakgrund i fitnessvärlden med uppdrag både i Sverige och utomlands. Som utbildare, instruktör och fitnesspresentatör har jag under flera år haft hela världen som arbetsplats. Genom mina sportsponsorer och Les Mills International fick jag bland annat uppleva att hålla dansklasser i Shanghai, spela in träningsdvd:er på Nya Zeeland, reklamfilminspelningar i Hollywood och uppträdande på träningsmässor i Las Vegas.

Idag samarbetar jag med Reebok och Gainomax samt är Ambassadör för Göteborgs Stadsmission. Jag brinner för genusfrågor och folkbildning och arbetar till vardags som Verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Vuxenskolan samt driver podcasten Sanningspodden ihop med Let’s Dance-vinnaren Annika Sjöö.

Åsa Berggren i Bad Gastein
Vem passar resan?

Wellness week är precis som namnet avslöjar en riktig ”feel-good”-resa som boostar både kropp och knopp. Under veckan varvas vandring och cykling med svettiga träningspass tillsammans med mig. Förutom träningen njuter vi av Österrikiska delikatesser på några av Bad Gasteins bästa restauranger. Ett hett tips är att följa med på veckans Fonduekvälle som arrangeras på Restaurant Hofkeller, magiskt gott! Dessutom kan du unna dig en vilodag och hänga med på en dagsutflykt till gondolernas mecka – Venedig.  Wellness Week är verkligen en höjdarresa om du vill ladda batterierna och boosta kroppen med massor av ny energi. Här kan du läsa hela veckoprogrammet >>

Vandring wellness week
Hur vältränad behöver man vara?

Inte mer än att man kan njuta av en längre promenad till vardags. Man kan alltid välja den grupp och det tempo som passar för dagen och vi tar många stopp för att kunna fotografera, njuta, fika mm. Ingen behöver känna att man ska vara supertränad inför resan utan alla vardagsmotionärer är välkomna!

Yoga i Bad Gastein

Bästa träningstips inför resan?

Ät, sov och håll dig frisk! Det viktigaste är att du mår bra och är snäll mot din kropp. Vill du förbereda dig så så kan jag definitivt rekommendera promenader av variernade längd – i dina vandringsskor! Detta både för att vänja kroppen vid vandring – men också för att undvika skavsår.

Tycker du detta låter kul? Det finns fortfarande platser kvar, läs mer och boka här

Hoppas vi ses i Alperna i september. Hej så länge, Åsa

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *