Efter ett par veckor av torrt och soligt väder har det äntligen kommit rejält med nysnö i Alperna – och mer är på väg.

snoforecast
Det intensiva snöfallet började i de franska Alperna redan i helgen och i Chamonix och Val Thorens kom det upp emot 100 cm nysnö. Även de italienska Alperna har haft gynnsamma förhållanden med en del nysnö och massor av sol. Starka vindar och snöbyar kommer i slutet av veckan dra in över de nordvästra delarna av Österrike och ge perfekta förhållanden till skidsäsongens sista veckor.

snooooobild

Snötoppen på våra orter

Prenumerera på snörapporten här >>

Följ snöläget här »

 

 

3 Comments

  1. Vi anländer Courmayeur och Hotel Pavillon nu på lördag 11/3. Vi är tveksamma på vilken typ av skidor som skall med, pist/allmountain eller fetlagg? Hur ser snön och snötillgången ut för tillfället och vad säger prognosen inför vecka 11?

    • Hanna Lindberg

      Hej Janne, det är svårt att säga, just nu är snöläget mycket bra. Men jag skulle följa väderläget på wepowder: http://wepowder.com/ dem är tillförlitliga och har bra live-rapporter. Ha en fantastisk resa!

  2. Tack för snabb info!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *