Smidigt, bekvämt, tryggt och prisvärt är bara några bra anledningar till att boka en färdigpaketerad skidresa med Alp Inclusive. Du slipper spendera dyrbara timmar på att hitta en billig flygstol och ett bra, liftnära boende. Dessutom kan du spara tusenlappar på att låta en proffsig reserådgivare sköta jobbet åt dig. Se vårt exempel nedan så förstår du varför!

Bilden visar prisskillnaden mellan att boka skidresan på egen hand jämfört med en Alp Inclusive-resa med STS Alpresor. Priserna är hämtade från Momondo.se och kan variera beroende på avresedatum. Vi har valt en veckoresa till Bad Gastein med boende i dubbelrum på populära Hotel Gisela***+, avresa 13/1.

Chart v.s boka själv!

Sök Alp Inclusive resa »

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *