Efter att fjolårets vintersäsong uteblev på grund av pandemin har suget efter Alperna och världens bästa skidåkning aldrig varit större. Därför är det extra roligt att vinterns skidsäsong på våra 12 skidorter i Österrike, Italien och Frankrike nu är i full gång. Våra gäster njuter i skrivande stund av utmärkta förhållanden med rekordmycket snö i backarna, behagliga temperaturer och som alltid i Alperna, helt fantastisk skidåkning. I detta inlägg kommer vår platschef i Bad Gastein svara på tre snabba frågor om hur livet nere i Alperna ser ut just nu. 

img_9865

Hur är det i Alperna just nu?

– Det är underbart att vara på plats igen, Alperna är utan tvekan världens bästa plats att befinna sig på under vinterhalvåret. Här nere känns nästan allt helt som vanligt när jag jämför med tidigare vintrar. Den största skillnaden är att man ska ha på sig sitt munskydd när man tillexempel åker kabinlift eller befinner sig på en restaurang.

img_9919

Är alla backar och liftar öppna?

– Absolut, det är generellt väldigt mycket snö runt om i Alperna så alla pister och liftar är öppna precis som vanligt. Däremot är det generellt mindre folk överallt vilket är helt underbart!

img_9777

Hur känns det att vara tillbaka i Alperna?

– Helt fantastiskt, det finns ingenting som slår en solig dag i backen med skidåkning från morgon till kväll med mina bästa skidkompisar.

Vi har fortfarande skidresor kvar, boka din resa här »

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *