Skidsäsongen nere i Alperna har snömässigt sett oförskämt bra ut i år där många orter har ett snödjup en bra bit över 2 meter. Mest snö har det kommit i de österrikiska och franska Alperna. Orterna som i dagsläget ligger högt på topplistan är St Anton, Lech Zurs, Zell am See & Kaprun, Bad Gastein och Val Thorens. I Italien har snöfallen inte varit lika konsekventa men enligt prognosen de nästkommande 6 dagarna ser det mer än lovande ut även här. 

big_1stan_wi_217-jpeg

Snörapport 6 dagar

Snörapporten inför kommande 6 dagar utlovar en rejäl snösmocka på samtliga av våra orter i Alperna. Mest snö väntas i St Anton och Lech-Zürs som ser ut att få över 80 cm nysnö. Våra Italienska orter ser också ut att få ta del av mjuka svängar med ca. 30 cm i prognosen. Nedan hittar ni en topplista på våra orter med aktuellt snödjup och hur mycket nysnö som väntas fall nästkommande 6 dagar.

sno-sno-mejl
Snörapporten tillhandahålls av wepowder & skiresort.info

Med informationen ovan ser stundande sportlov väldigt lovande ut rent snömässigt. Även vårsäsongen i Alperna ser ut att bli bättre än på många år. Grattis säger jag till alla skidåkare därute som har en resa planerad till Alperna. Till er som ännu inte bokat en skidresa till Alperna, boka en sista-minuten resa här »

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *