Sveriges största arrangör av resor till Alperna
STS Alpresor Logo
Klicka för att komma till www.alpresor.se

STS Alpresor grundades 1976 och är sedan många år Nordens största arrangör av resor till Alperna med närmare 50 000 resenärer om året. Koncernen präglas av stabilitet, ansvar och erfarenhet. Som säkerhet för vår verksamhet har vi ställt erforderliga resegarantier till Kammarkollegiet.

Merparten av våra resor säljs via vår hemsida, men du kan även boka din resa genom att ringa till oss eller besöka någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Företaget, inklusive hotellverksamheten, har under vintersäsongen ca 250 personer anställda.

STS Alpresor driver fem hotell i Bad Gastein, Österrike. Hotel Salzburger Hof, ett av Alpernas mest uppskattade hotell, Hotel Post – vårt populära designhotell, lyxiga villa Orania, trevliga Hotel Gisela samt vårt nya koncepthotell Ski Lodge Reineke.

STS Alpresors målgrupp på vintern är skidsugna skandinaver som prioriterar snösäker skidåkning, bra boende och god service. Ca 80 % av STS Alpresors gäster bokar våra ALP INCLUSIVE®-resor, som inkluderar flygresa, transfer, boende, frukostbuffé, trerätters middagar och liftkort i resans pris. Fler och fler familjer väljer också att åka med oss, eftersom vi ger generösa familjerabatter på våra ALP INCLUSIVE®-paket och på Hotel Salzburger Hof. Boende på bra och liftnära hotell tillhör också STS Alpresors affärsidé. Vi är övertygade om att de allra flesta gäster föredrar att bli uppassade på sin semester, att slippa städa, diska och laga mat. Denna inriktning är en viktig förklaring till vår framgång på skidresemarknaden. STS Alpresor lämnar dessutom snögaranti på samtliga skidorter.

På sommaren är det Bad Gastein med god mat, bekvämt boende, sagolik natur, ett klimat med en värmande sol och en myggfri, glasklar luft som lockar våra gäster. Vårt stora utflyktsprogram innehåller flera av Europas största sevärdheter såsom Venedig och Salzburg. Våra vandringsresor har blivit en stor succé. Du kan välja på allt ifrån enkla stavgångsvandringar till lite mer avancerade vandringar i högalpin miljö.

STS Alpresor är också en av Sveriges ledande konferensarrangörer. Över 3.000 personer konfererar årligen med oss i Alperna. Hotel Salzburger Hof är helt anpassat för professionella konferenser.

Våra Julbordsresor till Bad Gastein i Österrike lockar årligen över 4.000 svenskar som njuter av ett klassiskt svenskt julbord på Hotel Salzburger Hof. Till ett mycket förmånligt pris får du flygresa till Österrike t/r, hotellövernattning med frukost och TV-kocken Fredrik Erikssons goda julbord.

STS Alpresors framgångsfilosofi är enkel; vi tillför alltid något extra, vi ger våra gäster mer för respengarna.

Välkommen att resa till Alperna med oss!

Bästa hälsningar

Niclas Helgesson